Veelgestelde vragen door huurders

Bent u verhuurder? Bekijk dan de veelgestelde vragen door verhuurders.

Deze pagina geeft antwoorden over:

Informatie over de lease en contact met de verhuurder

Hoe kan ik meer informatie aanvragen over het object?

Wanneer u interesse heeft in een object, dan vult u de contactinformatie in op het formulier en klikt u op de knop ‘Krijg informatie en prijzen’. Hierna ontvangt u binnen vijf minute de informatie en de verhuurder zal u in de meeste gevallen direct contacteren.

Met wie moet ik contact opnemen bij vragen over een specifiek object?

U kunt direct contact opnemen met de eigenaar wanneer u vragen heeft over commerciële objecten. U vult dan uw contactgegevens in en klikt op de knop ‘Stel de verhuurder een vraag’.

Wanneer kan ik de locatie bekijken?

Bezichtigingen moeten direct besproken worden met de verhuurder. De contactinformatie van de verhuurder krijgt u per mail wanneer u informatie bestelt over een bepaald vastgoedobject. U kunt ook een datum voor een bezichtiging voorstellen door het formulier in te vullen bij ‘Boek een bezichtiging’.

Waar worden mijn persoonlijke gegevens voor gebruikt?

MatchOffice stuurt uw gegevens naar de verhuurder van het object waar u interesse in heeft. We gebruiken uw gegevens ook om meer interessante objecten voor u te vinden in de toekomst. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor deze service. Lees meer over uw persoonlijke gegevens in ons privacy beleid.

Aanmelden of afmelden voor een zoekopdracht

Hoe krijg ik makkelijk informatie over objecten die aan mijn eisen voldoen?

U kunt een automatische zoekopdracht aanmaken met de eisen die u stelt aan een object. U krijgt een mail wanneer we nieuwe commerciële verhuurobjecten gevonden hebben die aan uw eisen voldoen.

Hoe verwijder ik een zoekopdracht?

U kunt de automatische zoekopdracht voor locaties op elk gewenst moment stopzetten. U klikt dan op de link ‘Klik hier om uw zoekopdracht te verwijderen’ aan het eind van de mail die u ontvangt. Indien nodig kunt u op elk gewenst moment een nieuwe zoekopdracht toevoegen.

Afmelden voor de nieuwsbrief of andere mails

Hoe kan ik me afmelden voor jullie e-mails?

U kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor onze e-mails. U klikt dan op de link aan het einde van de mail. Werkt dit niet? Stuur ons dan een bericht op info@matchoffice.com, zodat we uw verzoek handmatig kunnen verwerken.

Waarom ontvang ik nog steeds mails terwijl ik me afgemeld heb?

Dit kan gebeuren wanneer u informatie opgevraagd heeft over een object op MatchOffice nadat u zich uitgeschreven heeft of omdat uw automatische zoekopdracht nog actief is. U moet zich afmelden voor beide diensten om geen mails meer van ons te ontvangen.


Is uw vraag niet beantwoord? Bel ons dan op +32 480204509 of mail naar info@matchoffice.com. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden van maandag tot vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.


Onze lidmaatschappen
  • MatchOffice lidmaatschap logo
  • MatchOffice lidmaatschap logo