arrow_upward

Zoek zakencentrum in heel Belgium

arrow_drop_up

Zakencentrum te huur op Quellinstraat 49, 2018 Antwerp

Ontvang meer informatie
info
Waar worden uw persoonsgegevens voor gebruikt?
Order form shadow
Boek rondleiding
Boek rondleidingclose
event
Order form shadow
Verstuur bericht
Verstuur berichtclose
Order form shadow
Adres(Zie op kaart):
Quellinstraat 49
2018 Antwerp
Gebied
10 - 250 m²
ParkingCafeteria
CateringCompany Sign
Alarm SystemBusiness Lounge
Air-ConditioningStorage
Cleaning ServicesHigh Speed Internet
WIFITelephone System
IT SupportPhone Answering Service
Reception Services24 Hour Access
Virtual Office ServicesMeeting Rooms
Kitchenette/Café areaVideo conferencing
Closed officesCoworking

Antwerpen, Quellinstraat

Central Park Business Center biedt u complete oplossingen aan voor starters of grotere ondernemingen. Meer en meer organisaties maken gebruik van een kantoor in een bedrijvencentrum om in te spelen op de snel veranderende markten. Ze bieden de mogelijkheid om u te focussen op uw kernactiviteiten en uw daadwerkelijke commerciële aangelegenheden, vanuit een kantooromgeving die mee met de klant denkt. Central Park Business center zorgt niet alleen voor een kantoor, maar ook voor een beleving. Uw kantoor vanaf € 495 !!! Onze kantoorruimtes zijn volledig ingericht of kunnen met uw eigen meubilair worden ingericht. Tevens krijgt u toegang tot onze uitgebreide dienstverlening; zoals gemeenschappelijke vergaderzalen, kopie- en faxmachines, internet en telefonie, catering, onderhoud,... alsook een vertrouwelijke administratieve ondersteuning. Onze prijzen zijn inclusief huur en belastingen, evenals voorzieningen als meubilair, verwarming, air-conditioning, internetaansluiting, telefooncentrale, verlichting, onderhoud, receptieomgeving, postverdeling, vergader-en conferentieruimte, schoonmaak, beveiliging, verzekering, kopieermachines, printers en toegang tot keuken en sanitaire voorzieningen. Geen startkosten: vanaf dag 1 kan u beroep doen op volledig functionerend high –end kantoorgebouw, met luxueus ingerichte kantoorruimtes Flexibiliteit: Wij passen een kantoor aan op uw maat , volgens uw wensen en behoeften. Transparantie: zeer eenvoudige en vastgelegde facturatie. Een all-in formule die duidelijkheid geeft aan beide partijen Networking: the network always wins – ook voor u ; De verschillende bedrijven die deel uitmaken van het bedrijvencentrum zijn ook een meerwaarde voor elkaar. Central park tilt uw naambekendheid en geloofwaardigheid naar een hoger niveau.

In het hartje van Antwerpen, tegen het stadspark ligt de vernieuwende CENTRAL PARK BUILDING. Het is vlot bereikbaar en gelegen tussen het centraal station en de Meir. De Rooseveltplaats, het eindpunt van alle bussen voor Antwerpen is op 2 minuten wandelen. De ring rond Antwerpen bereikt u met de wagen op 2 min.
email
Geïnteresseerd? Ontvang gratis informatie over dit eigendom

U kunt via e-mail gratis informatie ontvangen over dit eigendom zonder verplichtingen. U krijgt de contactinformatie van de leveranciers binnen enkele minuten. Klik op de onderstaande knop en vul het contactformulier in.

Locatie

Soortgelijke zakencentra